Välkommen Välkommen

Välkommen till Funknet!

Funknet är Friskis&Svettis interna webbplats för funktionärer. Du som är aktiv funktionär har tillgång till Funknet. Inloggningsuppgifter till Funknet får du via din förening.

Notera att inloggningsuppgifterna du ska använda på denna webbplats, nya Funknet, inte är samma som du använde på gamla Funknet/Funkforum.

Har du problem att logga in?

Om du kommer ihåg ditt användarnamn men har glömt ditt lösenord kan du nollställa lösenordet. Först kommer du få svara på din säkerhetfråga som du satte när du loggade in första gången. Därefter kommer du få ett mail till den e-postadress som är registrerad på ditt konto. Klicka på länken i brevet för att sätta ett nytt lösenord.

Om du inte får något brev kan det bero på att du antingen har en gammal adress registrerad i dina användaruppgifter eller att brevet fastnar bland skräpposten.

Vad är mitt användarnamn

Oftast är användarnamnet på formen fornamn.efternamn, dvs hopskrivet med en punkt och utan åäö eller andra accenttecken. Men användarnamnet sattes av den som skapade kontot åt dig och du kan ändra det själv. Är det ett vanligt namn kan det ha satts en siffra i slutet på användarnamnet.

Observera att användarnamnet INTE är din e-postadress.

Jag har fortfarande problem

Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn, inte kommer ihåg svaret på din säkerhetsfråga, du har fel e-postadress i ditt konto eller brevet helt enkelt aldrig kommer fram, pratar du med den utbildnings-/funktionärsansvarige i din förening som kan hjälpa dig sätta ett nytt lösenord.

Kom ihåg att uppdatera dina kontouppgifter när du loggat in igen så att du inte får samma problem i framtiden.