Visa artiklar Visa artiklar

Hjälp

Det här är hjälpsidorna för Funknet. Dessa kommer du åt även om du inte är inloggad på Funknet.

Till höger har du en meny med olika undersidor. Under "Om Funknet" hittar du allmän information om Funknet som kan vara bra för dig att känna till, speciellt om du aldrig tidigare varit i kontakt med Funknet.

Därefter har du handledningar. En allmän sida om handledningarna och sedan avdelningar för de olika rollerna (funktionär, funktionärsansvarig och föreningsansvarig). Sist finns en sektion med frågor och svar. Dessa frågor och svar rör Funknet, den tekniska plattformen och funktioner på Funknet.

När du väl loggat in finns ytterligare sidor med frågor och svar. Till exempel finns det frågor och svar rörande kursverksamheten riktad till dig som är deltagare på en kurs. Det finns också en sida med frågor och svar för dig om är utbildningsansvarig i en förening eller frågor och svar rörande licensieringar och så vidare. Dessa frågor rör då mer specifikt verksamheten.

Om du har frågor eller funderingar, läs först igenom handledningen som rör den funktion på Funknet som du är ute efter. Finns en instruktionsfilm kan det vara värt att titta på den. Instruktionsfilmen är normalt mer utförlig och tar upp information som kan vara bra för dig att känna till, men som kan gå lite utanför vardagsbruk.

Hittar du inte det du söker där, titta bland frågor och svar, här försöker vi samla frågor som kommer upp allt eftersom, men som inte naturligt hör till en handledning.